foto

Dave Attell

  • nar. 18.1.1965 (51 let)
    Queens, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 The Jim Gaffigan Show (TV seriál)
Vykolejená
2014 Cop Show (TV seriál)
2013 Inside Amy Schumer (TV seriál)
2012 TripTank (TV seriál)
2010 Scooby-Doo: Abrakadabra!
2009 Komici
2008 Harold
Velký Buck Howard
Z Rock (TV seriál)
2007 Naked Brothers Band, The (TV seriál)
Twisted Fortune
2006 Scary Movie 4
2005 Menciův svět (TV seriál)
Praštění láskou
2003 Abby Singer
Arrested Development (TV seriál)
2002 Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)
2001 Tak nevyhrožuj
2000 Ed (TV seriál)
Office Party, The
1999 Los Enchiladas!
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
1995 Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
1990 Caesar's Salad

Dokumentární

2016 Dying Laughing
2010 I Am Comic
2007 Heckler

TV pořady

2011 Dave's Old Porn (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Green Room with Paul Provenza, The (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
Tosh.0 (TV pořad)
2007 Guys Choice (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
Ron White Show, The (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
Tough Crowd with Colin Quinn (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1995 HBO Comedy Half-Hour (TV pořad)
HBO Comedy Showcase (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1988 Stand-Up Spotlight (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Scenáristická filmografie

1989 Caroline's Comedy Hour (TV seriál)

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace