foto

Peter Phelps

  • nar. 20.9.1960 (56 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 The Half Dead
2014 Old School (TV seriál)
2013 Wonderland (TV seriál)
2010 Caught Inside
2009 Rescue Special Ops (TV seriál)
Stone Bros.
Taková moderní rodinka (TV seriál)
2008 Navěky silný
Ostré jako břitva (TV seriál)
Za hranou
2007 Chandon Pictures (TV seriál)
Line, The
2006 Legendy zeleného trávníku
Small Claims: The Reunion (TV film)
2003 Ned Kelly
2002 Teesh and Trude
2001 Lantana
1999 The Extra
1998 All Saints (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
1997 Cesta bez návratu (TV film)
Reprisal (TV film)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
Zone 39
1995 Blue Murder (TV film)
Fire (TV seriál)
Temné vody
1994 Rough Diamonds
Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1993 Merlin
R.F.D.S. (TV seriál)
The Feds: Betrayal (TV film)
1991 Bod zlomu
Chances (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Prokletí Mayů
Záchranáři (TV seriál)
1988 Breaking Loose: Summer City II
Dirtwater Dynasty, The (TV seriál)
Home and Away (TV seriál)
Hotel pod hvězdami
1987 Lehká jízda
Rock n' Roll Cowboys (TV film)
1986 Playing Beatie Bow
Prime Time (TV seriál)
The Challenge (TV seriál)
1984 Cowra Breakout, The (TV seriál)
Undercover
1982 Sons and Daughters (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1977 Restless Years, The (TV seriál)

Dokumentární

2005 20 to 1 (TV seriál)

Režijní filmografie

1998 All Saints (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace