foto

Fedja Stukan

  • nar. 1974
    Sarajevo, Bosna a Hercegovina, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Perfektní den
Sabina K.
2014 Top je bio vreo
2011 V zemi krve a medu
2010 Jako bych tam nebyla
Neke druge price
2008 Kino Lika
2007 Je těžké být dobrý
2006 Izginuli
Nafaka
2005 Prva plata
2003 Zkouška ohněm

TV seriály

2013 Bez hranic (TV seriál)
2012 Pohřešovaný (TV seriál)
2004 Crna hronika (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Sabina K.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace