foto

Marianne Basler

  • nar. 9.3.1964 (52 let)
    Brusel, Belgie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Le cancre
2014 Le premier été (TV film)
Yves Saint Laurent
2013 Loulou, l'incroyable secret
2011 Faux coupable (TV film)
Konec ticha
La joie de vivre (TV film)
Půlnoc v Paříži
2009 Jako špatná vzpomínka (TV film)
Réfractaire
Sans rancune!
Tort ou à raison, A (TV seriál)
Un viol (TV film)
2008 A.D. La guerre de l'ombre (TV seriál)
Sanglot des anges, Le (TV seriál)
Un souvenir (TV film)
2007 Diablesses, Les (TV film)
Chez Maupassant (TV seriál)
2006 Des fleurs pour Algernon (TV film)
2005 Strašidla
2004 Un fils sans histoire (TV film)
Vítejte ve Švýcarsku
2003 Carnets d'ados - La vie quand même (TV film)
Monde de Yoyo, Le (TV film)
2002 Année des grandes filles, L' (TV film)
Enfant des lumières, L' (TV seriál)
La Boîte magique
Va, petite!
2001 Kdo ví
2000 Julien l'apprenti (TV film)
Žijeme jen jednou (TV film)
1999 Čekání na vraha (TV film)
Femme de plume, La (TV film)
1998 Danger d'aimer, Le (TV film)
Un après midi au parc
Vidange
1997 Louis Page (TV seriál)
Markýza
1996 Coeur de cible (TV film)
De opvolger (TV film)
Poupée qui tue, La (TV film)
Sang du renard, Le (TV film)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
Verdriet van België, Het (TV seriál)
1994 Farinelli
1992 Blanc d'ébène
L´Ordre du jour
Peur, La (TV film)
1991 Comprarsi la vita (TV film)
Eline Vere
Impure, L' (TV film)
1990 Blé en herbe, Le (TV film)
Galantní dámy
Outremer
1989 Francouzská revoluce (TV film)
Soule, La
1988 Contrainte par corps
Soldier's Tale, A
1987 Beauf, Le
Dokud budou ženy
Noces barbares, Les
1986 Petit docteur, Le (TV seriál)
Rosa poběhlice
Růžová knihovna (TV seriál)
1985 Amour propre ne le reste jamais très longtemps, L'
Mystère Alexina, Le
Tři muži a nemluvně
1984 Amours des années 50, Les (TV seriál)
Autres jours, Les (TV film)
Femme publique, La
Parents ne sont pas simples cette année, Les
Série noire (TV seriál)
1982 Meurtres à domicile
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace