foto

Jim Rash

  • nar. 15.7.1971 (45 let)
    Charlotte, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

James „Jim“ Rash se narodil 15. července 1970 v městečku Charlotte v Severní Karolíně. Vystudoval Charlotte Latin School ve svém rodném městě a postgraduální studium strávil na Lawrenceville School v New Yersey.

Zahrál si vedlejší roli pana Graysona v roce 2005 ve filmu ŠKOLA SUPERHRDINŮ. Dále se objevil i v seriálu ZLATÁ SEDMDESÁTÁ nebo v parodii RENO 911! Hostoval i v poslední epizodě seriálu PŘÁTELÉ.

Přesto role, kterou se nejvíc vryl do paměti fanoušků je ze seriálu COMMUNITY. Tady hraje šílenou postavu děkana Peltona, který má zálibu v oblékání ženských šatů. Málokdo ví, že se společně s Nat Faxonem podílel na psaní scénáře pro Clooneyho film DĚTI MOJE. Za práci na tomto filmu se může pochlubit jak nominací na Zlatý Glóbus, tak i vítězstvím Oscara za nejlepší adaptovaný scénář.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2016 Captain America: Občanská válka
2015 Looney Tunes: Králíkův útěk
2014 Pírkovo dobrodružství
2013 Nezapomenutelné prázdniny
2011 Worst. Prom. Ever. (TV film)
2010 Open Books (TV film)
2009 Slammin' Salmon, The
2008 Hackett (TV film)
Zprávy TV Onion
2007 Cook-Off!
Devítky
Chechták
Skóruj!
2005 Partneři
Škola superhrdinů
2003 Alligator Point (TV film)
Sketch Pad 2 (TV film)
2002 Expres foto
Hiding in Walls
Minority Report
Simone
Ulejváci
2001 Loomis (TV film)
2000 Auto Motives

TV seriály

2017 Nobodies (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2015 Správná dvojka (TV seriál)
2014 Break a Hip (TV seriál)
Mike Tyson Mysteries (TV seriál)
2012 Sketchy (TV seriál)
TripTank (TV seriál)
2011 Goodnight Burbank (TV seriál)
2010 Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
2009 Glee (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2007 Halfway Home (TV seriál)
Samantha Who? (TV seriál)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
Jake in Progress (TV seriál)
2004 Přátelé (TV seriál)
Poslední epizoda (S10E18)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Reno 911! (TV seriál)
Svádění (TV seriál)
Všechno je relativní (TV seriál)
2002 Baby Bob (TV seriál)
Less Than Perfect (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Katie Joplin (TV seriál)
Thanks (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
The Hughleys (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)

TV pořady

2015 Bitva playbacků (TV pořad)
2013 In Bed with Joan (TV pořad)
The Writers' Room (TV pořad)
2012 2012 Film Independent Spirit Awards, The (TV pořad)
84. Annual Academy Awards (TV pořad)
2004 The Soup (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 The Heart
2013 Nezapomenutelné prázdniny
2011 Děti moje

TV seriály

2009 Zpátky do školy (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 The Heart
2013 Nezapomenutelné prázdniny

TV seriály

2009 Zpátky do školy (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Thoroughbred

TV pořady

2013 The Writers' Room (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace