foto

Ricky Tomlinson

  • nar. 26.9.1939 (77 let)
    Bispham, Blackpool, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Grimsby
The Last Dragonslayer (TV film)
2014 Northern Soul
2009 Narodil se Kristus Pán!
2003 Virgin of Liverpool, The
2002 Tenkrát v Midlands
Ve službách gangstera
2001 Cesta domů (TV film)
Do toho
Formula 51
Nice Guy Eddie (TV film)
2000 Lounge Act
Nasty Neighbours
1999 Dockers (TV film)
Největší obchodní dům na světě (TV film)
Sob Robbie a Velké sobí závody (TV film)
1997 Mojo
Preaching to the Perverted
The Fix (TV film)
Život - stavba povolena
1996 Bob's Weekend
Hillsborough (TV film)
1995 Polibek motýla
1994 Where the Buffalo Roam (TV film)
1993 Pršící kameny
1991 Lůza
1989 Dear Sarah (TV film)
1987 Out of Order

TV seriály

2013 Great Night Out (TV seriál)
In the Flesh (TV seriál)
Playhouse uvádí (TV seriál)
V hadrech (S02E08)
2005 Mike Bassett: Manager (TV seriál)
2002 Nice Guy Eddie (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
Safe as Houses (TV seriál)
1998 Playing the Field (TV seriál)
Royle Family, The (TV seriál)
1997 Šest v tom (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1994 Roughnecks (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Boys from the Blackstuff (TV seriál)
Brookside (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

2007 Comedy Map of Britain, The (TV seriál)
1996 Občan Ken Loach

TV pořady

2014 Duck Quacks Don't Echo (TV pořad)
2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace