foto

Jaroslav Achab Heidler

  • nar. 13.10.1958 (58 let)
    Frýdlant v Čechách, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Elixír života
Zkrocení zlé ženy (divadelní záznam)
2015 Jan Hus (TV film)
2014 Poslední cyklista (TV film)
2013 Hořící keř
Korespondence (studentský film)
2012 Poustevník (studentský film)
Ve stínu
2011 Lidice
2003 Město bez dechu (TV film)
2002 Zvon Lukáš (TV film)
1991 Nedělejte nic, pokud k tomu nemáte vážný důvod (studentský film)

Dokumentární

2013 Kde se cítíš jako doma (studentský film)

TV pořady

2012 Tajemství rodu (TV pořad)
2011 Uchem jehly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace