foto

Ondřej Ježek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

2011 Alois Nebel
2005 Světlonoš (studentský film)
2004 Silný kafe
2002 Bubáci
Smradi

Dokumentární

2009 Auto*Mat
2003 Domov můj...
2001 Hry prachu

Skladatelská filmografie

2011 Alois Nebel
1999 Pod prahem (studentský film)
1996 Předehra (studentský film)

Dokumentární

2003 Stav obležení (studentský film)

Herecká filmografie

2011 Alois Nebel

Dokumentární

2014 SM Kabaret: Kabaret For Semafor (koncert)
2010 For Semafor
2009 Longplay (studentský film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace