foto

Christian Cooke

  • nar. 15.9.1987 (29 let)
    Leeds, West Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Stonemouth (TV seriál)
Svatba pod vlivem
The Art of More (TV seriál)
2014 Anomaly
Electricity
S láskou, Rosie
2013 Jak je, Cartere?
Romeo and Juliet
2012 Město divů (TV seriál)
2010 Cemetery Junction
The Promise (TV seriál)
2009 Mladý Van Helsing (TV seriál)
Trinity (TV seriál)
2008 Echo Beach (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Otrávené nebe (S04E05)
Sontaranská lest (S04E04)
2007 George Gently (TV film)
Inspector George Gently (TV seriál)
Wish
2006 Chase, The (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
2004 Barking! (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Wilmot (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace