foto

Elina Knihtilä

  • nar. 6.6.1971 (45 let)
    Valkeala, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen
Toivon tuolla puolen
2016 Halko
Kohtuuttomuuksia (TV seriál)
Mitä todella tapahtui (E04)
Juhannussalko (E03)
Kiekkovaimo (E02)
Ystäviä ja vaikutusvaltaa (E01)
2015 Häiriötekijä
Lovemilla
Onnelin ja Annelin talvi
Porodní bába
2014 Jill a Joy
Kohta 18 (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Rooli
The Swedish Moment
Uprchlík na malinové loďce
2013 #lovemilla (TV seriál)
Temné vody
2012 Cesta na sever
Koistiset lennossa
Niko 2
Skoro 18
2011 Elma & Liisa
Falešná stopa
Hodný syn
Risto (TV seriál)
Risto
Varasto
Virta (TV seriál)
Kiinatar 2/2 (E12)
Kiinatar 1/2 (E11)
Velka 2/2 (E10)
Velka 1/2 (E09)
Dragon (E08)
další epizody
2010 Jäät (TV film)
Paratiisi (TV seriál)
2009 Dům košaté lásky
Poslední kovboj zůstává
2008 Älä unta nää (TV film)
Kaveri
Putoavia enkeleitä
Sobík Niko
Suojelijat (TV seriál)
Tyttöjen ilta
8 päivää ensi-iltaan
2007 Harjunpää ja rakkauden nälkä (TV seriál)
Karjalan kunnailla (TV seriál)
Lieksa!
V2 - Jäätynyt enkeli
2006 Järvi
Majakka (TV seriál)
Matti
Mogadishu Avenue
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Tyttö ja nyrkkeilijä
2004 Enkeli tulessa (TV film)
Väärät kengät (TV film)
Výrobna dospělých
2003 Kuumia aaltoja (TV seriál)
Ranuan kummit (TV seriál)
Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
2002 Hengittämättä ja nauramatta
Liekki (TV film)
Rumble
Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Rytmihäiriöitä
1999 Angela ja ajan tuulet (TV seriál)
Ihana mies (TV seriál)
1997 Hyvän tekijät
Jäänmurtaja
Kaken pesula
Tiina, tule takaisin (studentský film)
1996 Viisasten kivi

Dokumentární

2011 Näin tehtiin Varasto (TV film)
2006 Se on Matti - dokumentti elokuvan teosta (TV film)

TV pořady

2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
Tripla (TV pořad)
2014 Vapun valtakunta (TV pořad)
2013 Jussi Gaala 2013 (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
10 kirjaa vallasta (TV pořad)
2011 Gala UNICEF 2011 (TV pořad)
Korkojen kera (TV pořad)
Kultainen Venla (TV pořad)
YleLeaks (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
Sokkokokki (TV pořad)
Vedetään hatusta (TV pořad)
Yksi lensi yli Marin pesän (TV pořad)
2009 Ihmebantu (TV pořad)
Ne Salmiset (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Hymy Pyllyyn! (TV pořad)
Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
Popkult (TV pořad)
2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)
Läpiveto (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2002 Runoraati (TV pořad)
2000 Sikanautaa (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

2016 Kohtuuttomuuksia (TV seriál)
Kiekkovaimo (E02)
2015 Häiriötekijä - divadelní hra
2014 Rooli
2006 Majakka (TV seriál)
2003 Ranuan kummit (TV seriál)

TV pořady

2010 Putous (TV pořad)
2008 Hymy Pyllyyn! (TV pořad)
Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
2006 Läpiveto (TV pořad)
2000 Sikanautaa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace