foto

Diana Hardcastle

  • nar. Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 The Boy
The Kennedys After Camelot (TV seriál)
2015 Druhý báječný hotel Marigold
2014 Krvavé peníze
2011 Báječný hotel Marigold
Kennedyové (TV seriál)
2006 Případy inspektora Lynleyho: Čínské zdi (TV film)
2005 Chromofobie
2004 Láska na druhý pokus
Vějíř lady Windermerové
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
2001 Sweetnightgoodheart
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Taggart: Děsivý záblesk (TV film)
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
1996 Tide of Life, The (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
1993 Resnick: Rough Treatment (TV film)
1988 That's Love (TV seriál)
1987 Fortunes of War (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
First Among Equals (TV seriál)
1985 Píseň lásky (TV film)
Screen Two (TV seriál)
1984 Charlie (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
The House (TV film)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1982 East Lynne (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace