foto

Maurice Risch

  • nar. 25.1.1943 (74 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Petites vacances à Knokke-le-Zoute (TV film)
2006 Velký apartmán
2005 Évangile selon Aîmé, L' (TV film)
Škubání v palci
2001 Duval: Un mort de trop (TV film)
Středa, ten šílený den!
1998 Jours heureux, Les (TV film)
1997 Une soupe aux herbes sauvages (TV film)
1996 Adrien Lesage: Un week-end en Bourgogne (TV film)
1995 Adrien Lesage: Ma fille est impossible (TV film)
Une femme dans la tempête (TV film)
1992 Tout ou presque (TV film)
1991 Appelez-moi Tonton (TV film)
1986 Asterix v Británii
Clowns de Dieu, Les
Justice de flic
Paulette, la pauvre petite milliardaire
1985 Gros dégueulasse
1984 Retenez-moi... ou je fais un malheur!
Smala, La
Vive les femmes!
1983 Lettre de la Sierra Morena
Mon curé chez les Thaïlandaises
1982 Četník a četnice
M. le maudit (TV film)
P'tites têtes, Les
1981 Fourberies de Scapin, Les
Jour se lève et les conneries commencent, Le
Ombre rouge, L'
Otčím
Signé Furax
1980 Chouette, chat, chien... show (TV film)
Poslední metro
Rána deštníkem
1979 Četník a mimozemšťané
Fourberies de Scapin, Les (TV film)
1978 Jeden hot a druhý čehý
Posádka (TV film)
Retour de Jean, Le (TV film)
1977 Un oursin dans la poche
1976 Nono Nénesse
Trouble-fesses, Le
Valentinova milostná výchova
1975 Akce Lady Marlène
1974 Führer en folie, Le
Les naufragés de l'île de la Tortue
1973 Au théâtre ce soir: Lysistrata (TV film)
Buď zdráv, umělče!
1972 Každý je hezký, když je ušlechtilý
Nous ne vieillirons pas ensemble
Oeuf, L'
1970 Pistonné, Le
1967 Senzační prázdniny
1966 Grand restaurant pana Septima

TV seriály

1998 Marc Eliot (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Cluedo (TV seriál)
1989 Bonheur d'en face, Le (TV seriál)
Douce France (TV seriál)
1987 Kapitán James Cook (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1983 Merci Sylvestre (TV seriál)
1981 Nana (TV seriál)
1980 Incorrigibles, Les (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál)
Recherche dans l'intérêt des familles (TV seriál)
1976 Jeux de 20 heures, Les (TV seriál)
1974 Gil Blas de Santillane (TV seriál)
1973 Porteuse de pain, La (TV seriál)
1971 Paní z Monsoreau (TV seriál)
1969 Les cent livres des hommes (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pan herec - Louis de Funes
1982 Cinéma cinémas (TV seriál)

TV pořady

2003 Les grands du rire (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace