foto

David Lyons

  • nar. 16.4.1976 (40 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Game of Silence (TV seriál)
Truth
2013 Bezpečný přístav
Revolution: Enemies of the State (TV seriál)
Trials of Cate McCall, The
2012 Revoluce (TV seriál)
Save Your Legs!
2011 Möbius
Mstitel Cape (TV seriál)
Swerve
2010 Day One (TV seriál)
Jíst, meditovat, milovat
2009 Smrt Caroline Byrneové (TV film)
2008 Cactus
2007 Námořní hlídka (TV seriál)
Storm Warning
1994 Pohotovost (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Režijní filmografie

2013 Record

Scenáristická filmografie

2013 Record

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace