foto

Sergej Garmaš

  • nar. 1.9.1958 (58 let)
    Cherson, Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Naparnik
2016 Dueljant
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
2015 Konec krásné éry
Savva: Srdce bojovníka
2014 Bělka a Strelka na Měsíci
Getěry majora Sokolova (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Pacany
2013 Ekskursantė
Pepel (TV seriál)
2012 Bělaja gvardija (TV seriál)
Rževskij protiv Napoleona
2011 Domov
Ivan Carevič i Seryj Volk
Kontrigra (TV seriál)
Vykrutasy
2010 Doč Jakudzy
Chelovek u okna
Jolki
Kraj
Prjačsja!
Unaveni sluncem 2: Odpor
2009 Anna Karenina (TV seriál)
Černý blesk
Fonogramma strasti
Gorjačije novosti
Kletba kouzelného kamene
Obitajemyj ostrov. Schvatka
Ostorožno, děti!
Pejsci z vesmíru
2008 Cholodnoje solnce
Illuzija stracha
Morfij
Papa naprokat
Šviháci
Tajemný ostrov
Tot, kto gasit svět
Trassa M8
2007 Dvanáct
Katyň
Russkaja igra
1814
2006 Lov na Piraňu
Moja ljubov
Poslednij zaboj
Překladatelka
9 mesjacev (TV seriál)
2005 Bědnyje rodstvenniki
Brežněv (TV seriál)
Dělo o Mjortvych dušach (TV seriál)
Doktor Živago (TV seriál)
Gibel imperii (TV seriál)
Gora samocvětov (TV seriál)
Kamenskaja 4 (TV seriál)
Kamenskaja 4: Dvojnik (TV film)
Kamenskaja 4: Ličnoje dělo (TV film)
Kamenskaja 4: Těň prošlogo (TV film)
2004 Můj nevlastní bratr Frankenstein
Svoji
72 metrů
2003 A poutru oni prosnulis
Dněvnik kamikadze
Kamenskaja 3 (TV seriál)
Kamenskaja 3: Illjuzija grecha (TV film)
Kamenskaja 3: Kogda bogi smějutsja (TV film)
Kamenskaja 3: Sedmaja žertva (TV film)
Kamenskaja 3: Stilist (TV film)
Marš-brosok
2002 Brigáda (TV seriál)
Kamenskaja 2 (TV seriál)
Kamenskaja 2: Ja umer včera (TV film)
Kamenskaja 2: Mužskije igry (TV film)
Kamenskaja 2: Ukraděnnyj son (TV film)
Kamenskaja 2: Za vsjo nado platit' (TV film)
Kavkazskaja ruletka
Milenec
Po tu storonu volkov (TV seriál)
2001 Mechaničeskaja sjuita
Poklonnik
2000 Kamenskaja 1 (TV seriál)
Kamenskaja 1: Čužaja maska (TV film)
Kamenskaja 1: Ně mješajtě palaču (TV film)
Kamenskaja 1: Smerť i němnogo ljubvi (TV film)
Kamenskaja 1: Smerť radi smerti (TV film)
Kamenskaja 1: Šestěrki umirajut pěrvymi (TV film)
Kamenskaja 1: Ubijca poněvole (TV film)
Puberta
1999 Kamenskaja 1: Stěčenije obstojatělstv (TV film)
Nezrimyj putěšestvennik
Strastnoj bulvar
Vorošilovskij strelok
1998 Vremja tancora
1996 Jermak (TV seriál)
Letzte Kurier, Der (TV film)
Osudová vejce
1995 Letnije ljudi
Volčja krov
1994 Děti čugunnych bogov
Master i Margarita
1993 Pistolet s glušitělem
Plašč Kazanovy
Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina
1992 Běsy
1991 Armavir
Pověsť Něpogašennoj Luny
1989 A byl li Karotin
Bespredel
Komu na Rusi žiť...
Navažděnije
Stalingrad
1988 Chyornyy koridor
Otcy
1987 Bitva na Baltu
1986 Divoká holubice
Moy nezhno lyubimyy detektiv (TV film)
Obida
Oddíl
V streljajuščej gluši
Карусель на базарной площади
1985 Požar (TV film)

Dokumentární

2014 Jankovskij
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace