foto

David Hemingson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Two Dreadful Children (TV film)

TV seriály

2017 The Catch (TV seriál)
The Dining Hall (S02E03)
2016 Uncle Buck (TV seriál)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
2010 The Deep End (TV seriál)
2007 Call, The (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Tříkolka (S03E03)
2005 Americký táta (TV seriál)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
2004 Cracking Up (TV seriál)
1998 Jesse (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2012 Mrcha od vedle (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2005 Americký táta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace