foto

Ivana Lokajová

  • nar. 14.4.1969 (47 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se 14.4.1969 v Praze jako Ivana Hrubá. Před studiem DAMU (katedra alternativního divadla) byla v letech 1987-89 členkou kladenského loutkového divadla Lampion. DAMU absolvovala v roce 1993 a společně s celým ročníkem a režisérem Janem Bornou stála u zrodu Dejvického divadla.

V roce 1996 (opět se svými spolužáky z DAMU) přešla do Divadla v Dlouhé, kde působí dodnes. Vystupuje jak v představeních pro dospělé tak pro pro děti. V inscenacích (především režiséra J.Borny) se uplatňuje také jako saxofonistka. Společně s hercem Peterem Vargou účinkuje v Divadelním spolu LOKVAR, který vytváří loutková představení pro děti.

V televizi se mihla v menších rolích především v některých seriálech popř. v televizních přenosech inscenací Divadla v Dlouhé - LHÁŘ (role Maskovaná dáma), NAŠI FURIANTI (role Šumbalka), MAŠKARÁDA (role baletky Solange) aj. Matka dvou dětí (Václav a Anežka).

Kevin "Kevinator" Kevinator

Herecká filmografie

2015 Kobry a užovky
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Rodina (S01E08)
2013 Frankensteinova armáda
2011 Naši furianti (divadelní záznam)
2009 Maškaráda čili Fantom Opery (divadelní záznam)
Přešlapy (TV seriál)
2005 Lhář (divadelní záznam)
2002 Jak jsem se ztratil aneb Malá vánoční povídka (divadelní záznam)
1995 Život na zámku (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace