foto

Michel Blanc

  • nar. 16.6.1952 (64 let)
    Courbevoie, Hauts-de-Seine, Île-de-France, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Raid dingue
Un petit boulot
2015 Les nouvelles aventures d'Aladin
2014 Láska na kari
Vzpomínky
2013 Demi-soeur
2011 Ministr
Můj život bez vás
2009 La Fille du RER
Une petite zone de turbulences
2008 Je nám osmnáct
Musée haut, musée bas
2007 Druhý dech
Svědci
2006 Dovolená po francouzsku 3
2005 Ó, jak jsi krásný
2004 Madame Eduard
93, rue Lauriston (TV film)
2003 Affaire Dominici, L' (TV film)
2002 Líbejte se, s kým je libo
1996 Velká cesta
1994 Grosse fatigue
Monstrum
Pret-A-Porter
1993 Toxic Affair
1991 Děkuji, živote
Láska s rybou
Prosperovy knihy
Secrets professionnels du Dr Apfelglück, Les
1990 Strike It Rich
Uranus
1989 Chambre à part
Pan Hire
1988 Palace (TV film)
Sans peur et sans reproche
Une nuit à l'Assemblée Nationale
1986 Nenávidím herce
Uprchlíci
Večerní úbor
1985 Drôle de samedi
1984 Nemo
Pochod ve stínu
Retenez-moi... ou je fais un malheur!
1983 Circulez y a rien à voir!
Dědoušek se dal na odboj
1982 Après tout ce qu'on a fait pour toi (TV film)
L'académie des 9 (TV seriál)
Le Père Noël est une ordure
Ma femme s'appelle reviens
Merci Bernard (TV seriál)
Mystère du gala maudit ou La fabuleuse aventure du grand orchestre du Splendid, Le (TV film)
1981 Histoire contemporaine (TV seriál)
Viens chez moi, j'habite chez une copine
1980 Le cheval d'orgueil
1979 Adolescente, L'
Dovolená po francouzsku 2
Gueule de l'autre, La
Héros n'ont pas froid aux oreilles, Les
Mluv, mluv, zajímáš mě
Pierrot mon ami (TV film)
Rien ne va plus
400 coups de Virginie, Les (TV seriál)
1978 Beaujolais nouveau est arrivé, Le
Dovolená po francouzsku
Chaussette surprise
Madame le juge (TV seriál)
Temps d'une république: Le bord de la mer (TV film)
Želva na zádech
1977 Des enfants gâtés
Diable dans la boîte, Le
Point de mire, Le
Vous n'aurez pas l'Alsace et la Lorraine
1976 Attention les yeux
Je t'aime moi non plus
Nájemník
Nejlepší způsob chůze
Ordinateur des pompes funèbres, L'
Všechno uvidíme
1975 Ať začne slavnost...
Bol d'air, Le
1974 Bonne présentation exigée
Histoires insolites (TV seriál)

Dokumentární

2015 Depardieu Grandeur Nature
2010 Le Plus beau métier du monde (TV film)
2003 Bronzés, le père Noël, papy et les autres, Les (TV film)
1991 Bertrand Blier: Des valseuses à Merci la vie (TV film)

TV pořady

2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2002 Le fabuleux destin de... (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace