foto

Rory O'Shea

  • nar. 21.8.1962 (54 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Hacker
Kravaťáci (TV seriál)
No Refills (S05E03)
Room
2012 Firma (TV seriál)
2008 The Trojan Horse (TV seriál)
Two Mr. Kissels, The (TV film)
2007 Magi-Nation (TV seriál)
2006 Shades of Black: The Conrad Black Story (TV film)
State Within, The (TV seriál)
2005 Milionová vražda (TV film)
Příběh Donalda Trumpa (TV film)
2004 Hustle (TV film)
ReGenesis (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Odysea 5 (TV seriál)
2001 Nebezpečné dluhy (TV film)
2000 Queer as Folk (TV seriál)

Dokumentární

2008 Desperáti na motorkách (TV seriál)
2006 Historky z podsvětí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace