foto

Rance Howard

  • nar. 17.11.1928 (87 let)
    Oklahoma, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Timberwolf
2016 40 Nights
2015 Akta X X (TV seriál)
Můj boj 1 (S01E01)
Broken Memories
16 South
2014 Pan kritik (TV seriál)
2013 Gone Dark
Huff
Kroll Show (TV seriál)
Max Rose
Nebraska
Osamělý jezdec
Second Chances (TV film)
2012 Easy Rider: The Ride Back
2011 Dilema
Harley's Hill
InSight
Let Go
Night Club
Redemption
Rosewood Lane
Spooky Buddies
Workaholics (TV seriál)
2010 Elf Sparkle and the Special Red Dress (TV film)
Genesis Code, The
Jonah Hex
Na sv. Valentýna
Once Fallen
Rodinná prokletí
Trial, The
Yohan - Barnevandrer
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Andělé a démoni
Audie & the Wolf
Boppin' at the Glue Factory
Play Dead
Shadowheart
Within
2008 Duel Frost/Nixon
Grizzly Park
Keith
Pravidla hry
Tvrďák Taylor
2007 Be My Baby
Ghost Town: The Movie
Neuvěřitelný život rockera Coxe
Vlastní pravidla
2006 Aimee Semple McPherson
Stopy zla
Twenty Good Years (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Killing Cupid
Posel ztracených duší (TV seriál)
Těžká váha
Zázrak u Sage Creek
2004 Death and Texas
I Am Stamos
Kriminálka New York (TV seriál)
Pevnost Alamo
Samá chvála
Vraždy bez záruky
Zúčtování
2003 Long Ride Home, The
Odložené případy (TV seriál)
That's So Raven (TV seriál)
Ztracené
2002 Back by Midnight
D-Tox
Jumping for Joy
Leaving the Land
Legend of the Phantom Rider
That '80s Show (TV seriál)
2001 Crack in the Floor, A
Čistá duše
Milionový závod
Špinavej Joe
2000 Artie
Driving Me Crazy (TV film)
Grinch
Láska a sex
Lovkyně (TV seriál)
Ping!
Pobřežní lýtka (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Happy Texas
Malevolence
Stíny minulosti
1998 Bláznivý boss
Malí válečníci
Posedlost
Psycho
Two of a Kind (TV seriál)
Vzácný gen
Země svobodných
1997 Busted
Druhá občanská válka (TV film)
Klid ve tvém srdci (TV film)
Kočovník
Lay of the Land, The
Řeč peněz
Sparkle and Charm
To je vražda, napsala: Cestou na jihozápad (TV film)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Den nezávislosti
Duch minulosti
Mars útočí!
Na jedné lodi (TV seriál)
Praštěná holka (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Seržant Bilko
Tygří srdce
Where Truth Lies
1995 Apollo 13
Baywatch Nights (TV seriál)
Bojovník
Colony, The (TV film)
Kukuřičné děti 3: Sklizeň ve městě
Land's End (TV seriál)
Ten kluk je postrach 3 (TV film)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Cesta kovbojů
Donucen zabíjet
Ed Wood
Malí obři
Nebezpečné pády
Noviny
Pohotovost (TV seriál)
Runaway Daughters (TV film)
Velká stopa - neuvěřitelné střetnutí
1993 Beze strachu
Diagnóza vražda (TV seriál)
Dobrou chuť, mami
Dračí květ
Klíšťata
1992 Boris a Nataša
Kouzelník
Melrose Place (TV seriál)
Navždy a daleko
Pusinky už nekupuji
Univerzální voják
1991 Letters from Moab, The (TV film)
Lucy & Desi: Before the Laughter (TV film)
Vyměněné osudy (TV film)
9 1/2 Ninjas
1990 Equal Justice (TV seriál)
1989 B.L. Stryker (TV seriál)
Coach (TV seriál)
Lidé z předměstí
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
Rodičovství
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
Šibeniční lhůta
Trust Me
Velká výzva
1988 B.O.R.N.
Superboy (TV seriál)
Temný úsvit
1987 Vnitřní vesmír
Wiseguy (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Hurá!
Return to Mayberry (TV film)
Smoky Mountain Christmas, A (TV film)
1985 Bulvární plátek (TV film)
Death in California, A (TV film)
Dlouhé horké léto (TV film)
Jiný život
Playing with Fire (TV film)
Two Soldiers
Zámotek
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Fantastic World of D.C. Collins, The (TV film)
Finder of Lost Loves (TV seriál)
Love Letters
Průvodce osamělého muže
To je vražda, napsala (TV seriál)
Žbluňk!
1983 Ptáci v trní (TV seriál)
Rita Hayworth: The Love Goddess (TV film)
The Kid with the 200 I.Q. (TV film)
1982 Executioner's Song, The (TV film)
Kid with the Broken Halo, The (TV film)
1981 Dynastie (TV seriál)
Forever and Beyond
Miracle of Kathy Miller, The (TV film)
Smokey Bites the Dust
1980 Here's Boomer (TV seriál)
Scout's Honor (TV film)
Skyward (TV film)
1979 Frajerka Annie a Pusinka (TV film)
Mr. No Legs
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
Cotton Candy (TV film)
Dallas (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
1977 Grand Theft Auto
Jiný muž, jiná šance
Legend of Frank Woods, The
1976 Eat My Dust
Laverne & Shirley (TV seriál)
New Daughters of Joshua Cabe, The (TV film)
1975 Huckleberry Finn (TV film)
Switch (TV seriál)
1974 Čínská čtvrť
Happy Days (TV seriál)
Kde kvetou lilie
Little House on the Prairie (TV seriál)
Locusts (TV film)
1973 Ryzáček (TV film)
Salty
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Bloody Trail
Kung Fu (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Nichols (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
Wild Country, The
1969 Deed of Daring-Do (amatérský film)
Old Paint (amatérský film)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
1967 Frajer Luke
Gentle Ben (TV seriál)
Gentle Giant
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 An Eye for an Eye
Monroes, The (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Desert Raven, The
Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
Village of the Giants
1963 Courtship of Eddie's Father, The
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Obchodník s hudbou
The Virginian (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Flight (TV seriál)
1957 How to Marry a Millionaire (TV seriál)
1956 Frontier Woman
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 Make Room for Daddy (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2003 Toolbox Murders: As It Was
2000 Andy of Mayberry: The E! True Hollywood Story (TV film)
Inside TV Land: The Andy Griffith Show (TV film)
1987 Biography (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace