foto

David Hayman

  • nar. 1950
    Bridgeton, Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Berlinale IFF

San Sebastián IFF

Herecká filmografie

2017 Taboo (TV seriál)
2016 Dirt Road to Lafayette
2015 Dartmoor Killing
Macbeth
2014 Castles in the Sky
Za vlast a královnu
2012 Blackout (TV seriál)
Domino Effect, The
Obchodní dům Paradise (TV seriál)
Sawney: Lidská flákota
V kruhu koruny: Jindřich IV. (1. díl) (TV film)
2011 Screwed
Top Boy (TV seriál)
2010 Burke and Hare
One Night in Emergency (TV film)
2008 Chlapec v pruhovaném pyžamu
Trial & Retribution: Kill the King (TV film)
2007 Rychlé rande
Trial and Retribution XIII: Curriculum Vitae (TV film)
Trial and Retribution XIV: Mirror Image (TV film)
Záplava
2006 Malá oprava motoru
Mstitel (TV film)
Robin Hood (TV seriál)
Trial & Retribution: Sins of the Father (TV film)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2005 Pravda nebo lež
Rag Tale
2004 Dívčí válka
2003 De drabbade (TV seriál)
Gifted (TV film)
Trial & Retribution VII (TV film)
2002 As the Beast Sleeps (TV film)
Last Great Wilderness, The
Still Game (TV seriál)
Trial & Retribution V (TV film)
Trial & Retribution VI (TV film)
Wild Dogs, The
2001 Agent z Panamy
Vražedná místa: Fotografovo křeslo (TV film)
2000 Best
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Rafinovaný zloděj
Tough Love (TV film)
Trial & Retribution IV (TV film)
Vertical Limit
1999 Harbour Lights (TV seriál)
Lost Son, The
Trial & Retribution III (TV film)
Unknown Things
Zápas
1998 Getting Hurt (TV film)
Jmenuji se Joe
Legionář
Trial & Retribution II (TV film)
Vesmírný ostrov (TV seriál)
1997 Boxer
Stopy ve sněhu
Šakal
Trial & Retribution (TV seriál)
Twin Town
Za přední linií
1995 Ghosts (TV seriál)
I'll Be Watching You (TV film)
Near Room, The
Rob Roy
Short Walk, The
1994 Finney (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Tajemství hřbitova (TV film)
Underbelly (TV seriál)
1989 Venus Peter
1988 Rab C. Nesbitt (TV seriál)
1987 Božské zájmy
Double Scotch & Wry
Naděje a sláva
Walker
1986 Casualty (TV seriál)
Murphyho zákon
Scotch & Wry
Sid a Nancy
The Holy City (TV film)
1985 Summer Season (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 It'll All Be Over in Half an Hour (TV seriál)
Love Story: Mr. Right (TV film)
Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1982 Coming Out of the Ice (TV film)
Fame Is the Spur (TV seriál)
1981 Oko jehly
1979 Sense of Freedom, A
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
Scotch & Wry (TV seriál)
1977 Eagle of the Ninth, The (TV seriál)
Lisa, Lisa
Rob Roy (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1973 Sutherland's Law (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Revenue Men, The (TV seriál)
1966 This Man Craig (TV seriál)

Dokumentární

2009 Friendship Beyond the Fence
Po stopách Sherlocka Holmese (TV film)
Scotland on Screen (TV film)

TV pořady

2000 GPTV (TV pořad)

Režijní filmografie

1999 Harbour Lights (TV seriál)
1995 Near Room, The
1994 Cardiac Arrest (TV seriál)
Finney (TV seriál)
1993 Dámský průvodce nevěrou (TV film)
Dravec
1992 Firm Friends (TV seriál)
1990 Silent Scream
1988 The Play on One (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace