foto

Jean-Pierre Darras

  • nar. 26.11.1927
    Paříž, Francie
  • zem. 5.7.1999 (71 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1997 Georges Dandin de Molière (TV film)
1996 Comédien, Le (TV film)
Philippe le bienheureux (TV film)
1993 Chien et chat (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1990 Maminčin zámek
Tatínkova sláva
1987 Calanque, La (TV seriál)
Florence ou la vie de château (TV seriál)
Journal d'un fou, Le
1985 Asterix a překvapení pro Cézara
1983 Adieu foulards
Braconnier de Dieu, Le
Merci Sylvestre (TV seriál)
1982 Allô oui? J'écoute! (TV film)
Bourgeois gentilhomme, Le
Jamais avant le mariage
L'académie des 9 (TV seriál)
Madame S.O.S. (TV seriál)
Te marre pas... c'est pour rire!
1981 Fourberies de Scapin, Les
Chêne d'Allouville, Le
Kdo nastaví kůži
Podvodník z povolání (TV seriál)
Puce et le privé, La
Signé Furax
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
Tři muži na zabití
1978 Madame le juge (TV seriál)
Útěk
1977 Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
Genre masculin
Madame Ex (TV film)
Vie parisienne, La
1976 Attention les yeux
D'amour et d'eau fraîche
Désiré (TV film)
Mords pas, on t'aime
Oublie-moi, Mandoline
Vrátný od Maxima
1974 Dis-moi que tu m'aimes
Histoires insolites (TV seriál)
1973 Au rendez-vous de la mort joyeuse
Běží, běží po předměstí
Dotěrný chlap
Moliére (TV seriál)
Ville-bidon, La
1972 Le Viager
Slavné útěky (TV seriál)
Stará panna
1971 Alliance, L'
Trampoty s kohoutem
1970 Élise ou la vraie vie
Et qu'ça saute!
Nepije, nekouří, nedroguje, ale ... povídá!
1969 Zlatá vdova
1968 Bourgeois gentilhomme, Le (TV film)
Caroline chérie
La grammaire (TV film)
Tetovaný
1967 Lagardère (TV seriál)
Malican père et fils (TV seriál)
Max le débonnaire (TV seriál)
1966 Carré de dames pour un as
Safari diamants
Seconde vérité, La
1964 Les cabinets particuliers (TV film)
Lucky Jo
Médecin malgré lui, Le (TV film)
Monsieur
1961 Muž jménem La Rocca
1960 Trois soeurs, Les (TV film)
1959 Deux hommes dans Manhattan
1955 Réveillon, Le (TV film)

TV pořady

1980 Jeudi cinéma (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace