foto

Jean-Pierre Darras

  • nar. 26.11.1927
    Paříž, Francie
  • zem. 5.7.1999 (71 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Georges Dandin de Molière (TV film)
1996 Comédien, Le (TV film)
Philippe le bienheureux (TV film)
1990 Maminčin zámek
Tatínkova sláva
1987 Journal d'un fou, Le
1985 Asterix a překvapení pro Cézara
1983 Adieu foulards
Braconnier de Dieu, Le
1982 Allô oui? J'écoute! (TV film)
Bourgeois gentilhomme, Le
Jamais avant le mariage
Neřehtej se... je to k smíchu!
1981 Fourberies de Scapin, Les
Chêne d'Allouville, Le
Kdo nastaví kůži
Puce et le privé, La
Signé Furax
1980 Tři muži na zabití
1978 Lundi la fête (TV film)
Útěk
1977 Genre masculin
La Vie parisienne
Madame Ex (TV film)
1976 Attention les yeux
D'amour et d'eau fraîche
Désiré (TV film)
Mords pas, on t'aime
Oublie-moi, Mandoline
Vrátný od Maxima
1974 Dis-moi que tu m'aimes
1973 Au rendez-vous de la mort joyeuse
Běží, běží po předměstí
Dotěrný chlap
Ville-bidon, La
1972 Doživotní důchod
Stará panna
1971 Alliance, L'
Trampoty s kohoutem
1970 Élise ou la vraie vie
Et qu'ça saute!
Nepije, nekouří, nedroguje, ale ... povídá!
1969 Zlatá vdova
1968 Caroline chérie
La grammaire (TV film)
Měšťák šlechticem (TV film)
Tetovaný
1966 Carré de dames pour un as
Safari diamants
Seconde vérité, La
1964 Les cabinets particuliers (TV film)
Lucky Jo
Médecin malgré lui, Le (TV film)
Monsieur
1961 Muž jménem La Rocca
1960 Trois soeurs, Les (TV film)
1959 Deux hommes dans Manhattan
1955 Réveillon, Le (TV film)

TV seriály

1993 Chien et chat (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1987 Calanque, La (TV seriál)
Florence ou la vie de château (TV seriál)
1983 Merci Sylvestre (TV seriál)
1982 L'académie des 9 (TV seriál)
Madame S.O.S. (TV seriál)
1981 Podvodník z povolání (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1978 Madame le juge (TV seriál)
1977 Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
1974 Histoires insolites (TV seriál)
1973 Moliére (TV seriál)
1972 Slavné útěky (TV seriál)
1967 Lagardère (TV seriál)
Malican père et fils (TV seriál)
Max le débonnaire (TV seriál)

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)

TV pořady

1986 Élection de Miss France (TV pořad)
1980 Jeudi cinéma (TV pořad)
1979 Palmarès (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace