foto

František Soukup

  • nar. 13.12.1983 (32 let)
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

2014 Clona (TV seriál)
2012 Signál

Herecká filmografie

2013 Revival

Dokumentární

2013 ČT Live - Žebřík 2012 (koncert)
2011 ČT Live - Žebřík (koncert)
2010 ČT Live - Nightwork (koncert)
2009 Tajemství celebrit (TV film)
2008 X Mix (koncert)

TV pořady

2013 Ceny Anděl 2012 (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2013 (TV pořad)
T-Mobile Fotbalista roku 2012 (TV pořad)
2012 Český slavík Mattoni 2012 (TV pořad)
Slávik 2011 (TV pořad)
To nejlepší ze Slavíků (TV pořad)
2011 Ceny Anděl 2010 (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2011 (TV pořad)
Partička (TV pořad)
2010 Ceny Anděl 2009 (TV pořad)
Česko Slovensko má talent (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2010 (TV pořad)
E.ON Energy Globe Award ČR 2010 (TV pořad)
2009 Český lev 2008 (TV pořad)
Silvestr 2009 - Pojďte dál... (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Noc s Andělem (TV pořad)
1996 Festivalové vteřiny (TV pořad)
1987 Manéž Bolka Polívky (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 Kniha knih (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace