foto

Sveinn Ólafur Gunnarsson

  • nar. 1976
    Reykjavík, Island
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Autumn Lights
Hjartasteinn
2015 Berani
Blóðberg
2014 Grafir & Bein
Život v akvárku
2013 Hlava plná metalu
2011 Doprava doleva
Heimsendir (TV seriál)
2009 Réttur (TV seriál)
Útes (TV seriál)
2008 Dagvaktin (TV seriál)
2007 Pressa (TV seriál)
2006 Severní blata

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace