foto

Nick Roux

  • nar. 13.12.1990 (26 let)
    Trabuco Canyon, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jackals
Tomato Red
2014 Mantervention
2011 Lemonade Mouth (TV film)

TV seriály

2014 Mladí a hladoví (TV seriál)
2012 Jane by Design (TV seriál)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace