foto

Jacques Legras

  • nar. 25.10.1923
    Nantes, Francie
  • zem. 15.3.2006 (82 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1998 Robin des mers
Vidange
1989 Comment faire l'amour avec un nègre sans se fatiguer
1988 Corps z'a corps
1986 Cikánka
1984 Appartement, L' (TV seriál)
Retenez-moi... ou je fais un malheur!
1983 Été de nos 15 ans, L'
Malheurs d'Octavie, Les
Mon curé chez les Thaïlandaises
Vous habitez chez vos parents?
1982 N'oublie pas ton père au vestiaire...
Te marre pas... c'est pour rire!
1981 Bidasses aux grandes manoeuvres, Les
Jour se lève et les conneries commencent, Le
Podvodník z povolání (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
Amours des années folles, Les (TV seriál)
Mais qu'est-ce que j'ai fait au Bon Dieu pour avoir une femme qui boit dans les cafés avec les hommes?
1979 Gueule de l'autre, La
Héros n'ont pas froid aux oreilles, Les
Piège à cons, Le
Úspěšný společník
1978 Balada o bratrech Daltonových
Beaujolais nouveau est arrivé, Le
1977 Appelez-moi docteur ou le médecin invisible (TV film)
Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
Drôles de zèbres
Roi des bricoleurs, Le
Vie parisienne, La
1976 Le château des Carpathes (TV film)
Trouble-fesses, Le
1975 Intrépide, L'
Katrin a spol.
1974 Brigades du Tigre, Les (TV seriál)
Čtyři sluhové a čtyři mušketýři
Čtyři sluhové a kardinál
Gueule de l'emploi, La
Krysy z temnot
Řidičský průkaz
Vos gueules les mouettes!
1973 Běží, běží po předměstí
Největší událost od chvíle, kdy člověk vstoupil na Měsíc
1972 Bažanti jedou do Španělska
Sex-shop
1971 Manželé z roku II
On est toujours trop bon avec les femmes
Vrahové pořádku
1970 Étalon, L'
Lady in the Car with Glasses and a Gun, The
Un été sauvage
1969 Ardoise, L'
Auvergnat et l'autobus, L'
Faites donc plaisir aux amis
Hibernatus
1968 Bourgeois gentilhomme, Le (TV film)
1967 Sedmkrát žena
Tonoucí se stébla chytá
1966 Atout coeur à Tokyo pour O.S.S. 117
Bourse et la vie, La
Grand restaurant pana Septima
Trois enfants... dans le désordre
1965 Bons vivants, Les
Communale, La
Grosse caisse, La
Lady L
Tête du client, La
1964 Do toho, do toho!
Gros bras, Les
1961 Výhodná koupě
1955 Impossible Monsieur Pipelet, L'
1954 Escalier de service
Les Hommes ne pensent qu'à ça
Poprask v kabaretu
1953 Tři mušketýři
1952 Amour n'est pas un péché, L'
Demoiselle et son revenant, La
1951 Bertrand coeur de lion
1949 Branquignol

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace