foto

Wally Dalton

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 B.F.E.
2013 Klikaři
2011 Catechism Cataclysm, The
The Off Hours
2010 Morning
2008 Wendy a Lucy
2004 Pampeliška
2001 The Lone Gunmen (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
Ten, který přežil (TV film)
Uprchlík (TV seriál)
1998 Dítě na prodej (TV film)
Tourist Trap (TV film)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
Intensity (TV film)
Last of the Ryans, The (TV film)
Murder in My Mind (TV film)
Out of Nowhere (TV film)
Zázračný běžec
1996 Dva (TV seriál)
Eden
Generation X (TV film)
Milénium (TV seriál)
Pan a paní Smithovi (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
1995 Bez důkazů
Jack Reed 4: Jeden z našich (TV film)
Krajní meze (TV seriál)
Nájemní vrazi
Smrt na Sunset Highway (TV film)
Zachraňte Willyho 2
Zdání klame
1994 Bezmezná posedlost (TV film)
Dancing with Danger (TV film)
Deadly Vows (TV film)
Someone Else's Child (TV film)
Trefa
Vesničtí poldové (TV seriál)
1992 Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster (TV film)
1991 The Commish (TV seriál)
1990 Flair (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1985 Beverly Hills Cowgirl Blues (TV film)
Deadly Messages (TV film)
Hollywoodské ženy (TV seriál)
1983 Ptáci v trní (TV seriál)
Šťastný konec (TV film)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1978 Mork & Mindy (TV seriál)
1977 James at 15 (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)
Roll, Freddy, Roll! (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace