foto

Laibach

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Iron Sky
2003 Sieg des Triumphes
1995
1987 Hudodelci

Dokumentární

2012 Making of Iron Sky
2006 Razdruzene drzave Amerike

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 Razdruzene drzave Amerike
2004 Film about WAT, A
1996 Prerokbe Ognja
1993 Laibach: A Film From Slovenia (TV film)
1988 Laibach: Pobeda pod suncem

Hudební videoklipy

2004 Laibach: The Videos (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace