foto

Laibach

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 Razdruzene drzave Amerike
2004 Film about WAT, A
1996 Prerokbe Ognja
1993 Laibach: A Film From Slovenia (TV film)
1988 Laibach: Pobeda pod suncem

Hudební videoklipy

2004 Laibach: The Videos (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace