foto

Patrik Hoznauer

  • nar. 1968
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Patrik Hoznauer začínal v ČT Ostrava nejprve jako asistent kamery, od roku 1996 pak jako samostatný kameraman. Na svém kontě má mimo jiné i celou řadu televizních dokumentů, například Historie skoro detektivní, Kati a blázni, Petr Bezruč (bez záruky), Akce Kryštof – 10 let, Černí a černější, Dvacáté století Oty Filipa, Vznik a pád království ševců. Kameramanský podíl má i na cyklu Tajemství železnic.

Česká televize

Kameramanská filmografie

2015 Červená knihovna
Ruská zavařenina (divadelní záznam)
2013 Jako nikdy
2011 4teens (TV seriál)
2010 Bavič (divadelní záznam)
2009 Klíček
2008 El Paso
Marie Sabina (divadelní záznam)
Šejdrem (TV film)
2007 Doma (divadelní záznam)
Hypermarket (TV film)
2006 Mississippi Queen z Pohořelic (TV film)
Můj boj (divadelní záznam)
Nadměrné maličkosti: Jubileum (TV film)
2005 Království potoků (TV film)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2003 Komediograf (TV seriál)
2002 Smradi

Dokumentární

2016 Rozsudek (TV seriál)
Bunda (S02E14)
Lékařka (S02E13)
Rukojmí (S02E11)
Spor o dům (S02E08)
Chtěl jenom postrašit (S02E07)
další epizody
2013 Tajemství železnic (TV seriál)
2012 Karel Reisz, ten filmový život
2011 Zrezivělá krása (TV seriál)
2009 Evropa za klavírem (TV film)
2008 Zašlapané projekty (TV seriál)
2007 Co bubáci a hastrmani netušili (TV film)
Příběhy domů (TV seriál)
Život byl vlídný, místy drsný (TV film)
2005 Hlučné samoty města pražského
Já si tak hraju (TV film)
13. komnata Evy Holubové (TV film)
13. komnata Jaroslava Hutky (TV film)
2003 Historie skoro detektivní (TV film)
2002 21 pohledů na Prahu 21. století (TV seriál)
2000 Hledání ducha kraje (TV film)
1998 Blues Alive (koncert)

TV pořady

2012 Hranice bez hranic (TV pořad)
2002 Hodina pravdy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace