foto

Sammi Rotibi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Černá listina (TV seriál)
The Forecaster (No. 163) (S04E10)
MacGyver (TV seriál)
Screwdriver (S01E12)
2016 Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti
Broken Vows
2015 Bad Ass 3
Tým Škorpion (TV seriál)
US vs. UN vs. UK (S02E09)
2014 Cru
Matador (TV seriál)
2012 LUV
Maniak
Nespoutaný Django
Punisher: Dirty Laundry, The
2006 Yellow
2005 Obchodník se smrtí
2003 Slzy slunce
1997 Extramarital

Dokumentární

2016 Mars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace