foto

Gregory Nava

  • nar. 10.4.1949 (68 let)
    San Diego, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Hranice smrti
2002 Frida
1997 Selena
1995 Moje rodina
1988 Time of Destiny, A
1983 El Norte
1982 End of August, The
1977 Confessions of Amans, The

TV seriály

2002 American Family (TV seriál)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2002 Intimate Portrait: Jennifer Lopez (TV film)
2001 Intimate Portrait: Raquel Welch (TV film)

TV pořady

2004 The 56th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace