foto

Billy Kearns

  • nar. 17.2.1923
    Seattle, Washington, USA
  • zem. 28.11.1992 (69 let)
    Château d'Oex, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1991 Génération oxygène
1988 À notre regrettable époux
1986 Asterix v Británii
1985 Asterix a překvapení pro Cézara
1984 Just the Way You Are
Mistral's Daughter (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
Enigma
Merci Sylvestre (TV seriál)
On l'appelle catastrophe
1982 Qu'est-ce qui fait craquer les filles...
1981 Buď zdráv, šampióne (TV seriál)
Podvodník z povolání (TV seriál)
1980 Borsalini, Les
Dobytí nebe (TV seriál)
Incorrigibles, Les (TV seriál)
La vie des autres (TV seriál)
1978 Mutant, Le (TV seriál)
1977 Uspěchaný muž
1976 Maratónec
Nick Verlaine ou Comment voler la Tour Eiffel (TV seriál)
Svatý rok
1975 Soldat Duroc, ça va être ta fête
1974 Cloche tibétaine, La (TV seriál)
Gross Paris
Marseillská smlouva
Murs ont des oreilles, Les
1973 Le désir et la volupté
Ligne de démarcation, La (TV seriál)
Mataf
1971 Jason King (TV seriál)
Manželé z roku II
1970 Atlantský val
Et qu'ça saute!
Ils
Le Temps de mourir
Rodinný krb
Trop petit mon ami
1969 Madly
Mais qu'est-ce qui fait courir les crocodiles?
1967 Le monde parallèle (TV seriál)
Monde parallèle, Le (TV seriál)
Playtime
Senzační prázdniny
Un homme de trop
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Atout coeur à Tokyo pour O.S.S. 117
Hoří v Paříži?
1965 Bob Morane (TV seriál)
Bons vivants, Les
Četník v New Yorku
Pleins feux sur Stanislas
1964 Do toho, do toho!
1963 Blague dans le coin
Den a hodina
1962 Commandant X (TV seriál)
Desátník smolař
Ennemis, Les
Nůž v ráně
Opice v zimě
Proces
1961 Fête espagnole, La
Puits aux trois vérités, Le
1960 V plném slunci
1959 Deux hommes dans Manhattan
Un témoin dans la ville

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace