foto

Miroslav Maruška

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2011 Rekvalifikace
2000 Cesta z města
1999 Pod prahem (studentský film)
1994 Historky od krbu (TV seriál)
1988 Pražská 5
1987 Bony a klid
1986 Chemikál (studentský film)
1985 ING. (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace