foto

Ele Keats

  • nar. 24.8.1973 (43 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Ouija: Kořeny zla
2015 Insidious 3: Počátek
2011 American Decaf
2007 Greek (TV seriál)
2006 Monday
2005 Night Stalker (TV seriál)
S lehkým srdcem
2004 Eros
2003 Odložené případy (TV seriál)
2001 March
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)
1998 Příliš jednoduché
1996 Závod s časem: Hledá se Sarah (TV film)
1995 I Shot a Man in Vegas
Legenda divočiny
White Dwarf (TV film)
1994 Cityscrapes: Los Angeles
Čas rozhodnutí
Dotek anděla (TV seriál)
Missing Parents (TV film)
Skrytá kamera
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Prváci (TV seriál)
Přežít
1992 Newsies
Vražda bez motivu (TV film)
1991 Frankie a Johnny
Rocketeer
Sen lásky
1990 Missing Parents
The Outsiders (TV seriál)
Tribes (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace