foto

Paul Faivre

  • nar. 3.3.1886
    Belfort, Francie
  • zem. 5.3.1973 (87 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1967 Amateur ou S.O.S. Fernand, L' (TV seriál)
Senzační prázdniny
1966 Grand restaurant pana Septima
Srdcový král
Trois enfants... dans le désordre
Zahradník z Argenteuil
1964 Francoise aneb Život v manželství
Monsieur
1963 Ctihodný Stanislav
Du mouron pour les petits oiseaux
1962 Assassin est dans l'annuaire, L'
Gentleman z Epsomu
Un clair de lune a Maubeuge
1961 Cave se rebiffe, Le
Livreurs, Les
Par-dessus le mur
Tak dlouhá nepřítomnost
1960 Stará garda
Vers l'extase
1959 Tulák Archimedes
1958 Désert de Pigalle, Le
Désir mène les hommes, Le
Nevídáno, neslýcháno
Sacrée jeunesse
1957 Étrange Monsieur Steve, L'
La route joyeuse
Le Septième commandement
Louves, Les
Pod pokličkou
Šeříková brána
Vintage, The
1956 ...a Bůh stvořil ženu
Fernand cow-boy
Chanteur de Mexico, Le
Joyeuse prison, La
Les Duraton
Marie-Antoinette reine de France
Otec, matka, moje žena a já
Possédées, Les
Sang à la tête, Le
Trapéza
Treize à table
1955 Aristocrates, Les
Dossier noir, Le
Chantage
Velké manévry
1954 Červený a černý
Dix-huit heures d'escale
La belle Otéro
Le défroqué
Leguignon guérisseur
Le mort en fuite
Mam´zelle Nitouche
Neige était sale, La
Oeil en coulisses, L'
Poisson d'avril
Před potopou
Tajemství ložnic
1953 Belle mentalité
Capitaine Pantoufle
Le Dernier Robin des Bois
Le Portrait de son père
1952 Agence matrimoniale
C'est arrivé à Paris
Elle et moi
Fugue de Monsieur Perle, La
Krásky noci
Maison dans la dune, La
Mon mari est merveilleux
Monsieur Leguignon Lampiste
Pan Taxi
Sept péchés capitaux, Les
Violetas imperiales
Všichni jsme vrahové
1951 Adresát neznámý
Chacun son tour
Jamais deux sans trois
Knock
La Belle image
Les joyeux pélerins
Mademoiselle Josette ma femme
Ma femme est formidable
Maison Bonnadieu, La
Milenci z mrtvého ramene
Roi des camelots, Le
1950 Justice est faite
Le roi Pandore
Quai de Grenelle
Souricière, La
Ztracené vzpomínky
1949 Au royaume des cieux
Coeur sur la main, Le
Fantômas contre Fantômas
Femme nue, La
Les nouveaux maîtres
Monseigneur
Soif des hommes, La
Sorcier du ciel, Le
Veuve et l'innocent, La
1948 Bal des pompiers, Le
Dernières vacances, Les
Dessous des cartes, Le
Fort de la solitude
Ombre, L'
Par la fenêtre
1947 Amours, délices et orgues
Blanc comme neige
Carré de valets
Fantômas
Le Bataillon du ciel
Maison sous la mer, La
Miroir
Monsieur Vincent
Rendez-vous à Paris
Silence est d'or, Le
1946 Amour autour de la maison, L'
Capitan, Le
Gringalet
Impasse
Jericho
Le Bateau à soupe
Malheurs de Sophie, Les
Martin Roumagnac
Pas si bête
Pays sans étoiles, Le
Revanche de Roger la Honte, La
1945 Cavalier noir, Le
Cyrano de Bergerac
Farandole
Ils étaient cinq permissionnaires
Insaisissable Frédéric, L'
J'ai dix-sept ans
Kulička
Monsieur Grégoire s'évade
1944 Florence est folle
Graine au vent
Rabouilleuse, La
1943 Domino
Fou d'amour
Hrabě Monte Cristo
Monsieur des Lourdines
Secret de Madame Clapain, Le
1942 Annette et la dame blonde
Duchesse de Langeais, La
Femme que j'ai le plus aimée, La
Inconnus dans la maison, Les
Maison des sept jeunes filles, La
Mariage d'amour
Opéra-musette
Romance à trois
1941 Ce n'est pas moi
Premier rendez-vous
1940 Bach en correctionnelle
Moulin Rouge
Musiciens du ciel, Les
1939 Derrière la façade
1938 Orage
Vidocq
1937 François Premier
La dame de Vittel
Messieurs les ronds de cuir
Porte-veine, Le
1936 Maison d'en face, La
1935 Jim la houlette
1934 Minuit, place Pigalle
1933 Deux canards, Les
1932 Cognasse
Perle, La

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace