foto

Hannah Ware

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Hannah Rose Ware (narozena 08.12.1982) je anglická modelka a herečka, nejlépe známá pro její role jako Emma Kane v Starz politickém dramatu série Boss (2011-2012) a jako Sara Hanley v televizním seriálu Betrayal (2013 až 2014) vysílaném na stanici ABC.

Hannah Ware se narodila v Hammersmith na jihu Londýna. Je dcera Helen (rozené Keell), sociální pracovnice, a Johna Ware, reportéra BBC Panorama. Je starší sestra hudebnice Jessie Ware. Její matka je židovského vyznání a tak Ware i se sestrou byly vedeny také v víře. Navštěvovala Alleyn's School v Dulwich, pak studovala herectví na Lee Strasberg divadelním a filmovém institutu v New Yorku. Ware se objevila ve filmech Cop Out (2010) a Shame (2011). Od roku 2011 do roku 2012, hrála Emmu Kane, dceru Chicagského starosty Toma Kane v hvězdné sérii Boss. V roce 2013 byla obsazena jako hlavní postava v seriálu Betrayal. V roce 2015 dostala hlavní ženskou roli v akčním filmu Hitman: Agent 47.

- "Infernal_Vampire" -

Herecká filmografie

2016 478
2015 Hitman: Agent 47
2013 Betrayal (TV seriál)
Oldboy
2011 Boss (TV seriál)
Stud
2010 Poldové

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace