foto

Pablo Rago

  • nar. 24.9.1972 (44 let)
    Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Sympatický herec Pablo Ragonese sa narodil 24.9.1972, pred kamerami sa pohybuje od svojich štyroch rokov. Najskôr v televíznych reklamách, potom prišli menšie úlohy vo filmoch a dnes je v ňom stálica argentínskych seriálov, aj keď známy je predovšetkým filmami. Jeho najznámejšou rolou bol ufrflaný podnikateľ Bruno Moravia v komediálnej telenovele Kachorra, kde tvoril ústrednú dvojicu s Nataliou Oreiro. Vďaka tejto spolupráci sa stal známym a uznávaným hercom aj v Európe. Pablo žije s herečkou Maríou Cárambulou, s ktorou má syna Vita.

Maťo "matthew.17" Bednár

Herecká filmografie

2015 Kryptonita
Papeles en el viento
Žádné děti
2013 Hurá na fotbal
Jak napálit zloděje
2010 Belgrano
2009 Botineras (TV seriál)
Tajemství jejich očí
2008 Donne assassine (TV seriál)
Leyenda, La
Todos contra Juan (TV seriál)
Yo soy sola
2006 Vientos de agua (TV seriál)
2005 Buen destino, El
Láska na internetu (TV seriál)
Mujeres asesinas (TV seriál)
2004 Mosca y Smith en el Once (TV seriál)
Próxima salida
2003 Resistiré (TV seriál)
2002 Apasionados
Kachorra (TV seriál)
2001 Déjala correr
2000 Buscas de siempre, Los (TV seriál)
Primicias (TV seriál)
Tiempofinal (TV seriál)
1999 Hombre, El (TV seriál)
Mar de Lucas, El
1998 Gasoleros (TV seriál)
1996 Sueltos (TV seriál)
1995 Por siempre mujercitas (TV seriál)
1994 Inconquistable corazón (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)
1987 Clave de sol (TV seriál)
Por siempre amigos (TV seriál)
1985 Oficiální verze
1984 Gracias por el fuego
Historia de un trepador (TV seriál)
1982 Últimos días de la víctima
1980 Dónde pueda quererte (TV seriál)
1979 Novia de vacaciones (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace