foto

Monica Dolan

  • nar. 15.3.1969 (47 let)
    Middlesbrough, hrabství North Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Eye in the Sky
Prázdné místo (TV seriál)
Wolf Hall (TV seriál)
2014 Pride
W1A (TV seriál)
Ztrácení
2013 Kick-Ass 2
2012 Complicit
Sightseers
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
2011 Vrahova důvěrnice (TV film)
2010 Excluded (TV film)
Inspektor Banks (TV seriál)
Neopouštěj mě
2009 Occupation (TV seriál)
U Be Dead (TV film)
Within the Whirlwind
2008 King Lear (TV film)
2007 History of Mr Polly, The (TV film)
2006 Commander, The: Blacklight (TV film)
Hercule Poirot: Rodinné sídlo (TV film)
2005 Guernsey
Wallis a Eduard (TV film)
2003 Coming Up (TV seriál)
2002 Dalziel a Pascoe: Nežádoucí (TV film)
Na špičce jazyka (TV film)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
1999 Páté přes deváté
1998 Gift, The (TV film)
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
1996 Midsummer Night's Dream, A
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2010 Arbor

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace