foto

Pat Shortt

  • nar. 12.12.1966 (50 let)
    Co. Tipperary, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kalvárie
Píseň moře
2013 Breakfast Wine
Život je pohoda
2011 Pomáhat a chránit
2010 SoulBoy
2007 Garáž
Strength and Honour
2004 Man About Dog
Uvnitř tančím
2001 Nebezpečná mapa
2000 Jedna za druhou
Saltwater
Wild About Harry
1998 This Is My Father

TV seriály

2009 Mattie (TV seriál)
2003 Killinaskully (TV seriál)
2002 Any Time Now (TV seriál)
2000 Fitz, The (TV seriál)
1996 Father Ted (TV seriál)
The Plague (S02E06)
Hell (S02E01)
1995 Father Ted (TV seriál)
Good Luck, Father Ted (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace