foto

Martin Šácha

  • nar. 14.4.1975 (41 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

2016 Jak se zbavit nevěsty
2014 Princezna a písař (TV film)
2012 Mimozemšťan (TV film)
Svatá čtveřice
2011 Muži v naději
Nevinnost
2010 Zítra se bude... (divadelní záznam)
Ženy v pokušení
2009 Kawasakiho růže
2008 Bez tváře (TV film)
2006 Past na Ježíška (TV film)
Rafťáci
Ro(c)k podvraťáků
2005 Sametoví vrazi
Snowboarďáci (TV seriál)
2004 Snowboarďáci
2003 Iguo Igua (TV film)
2002 Bůh ví… (TV film)
Kráska a netvor (TV film)
Radhošť
Trosečníci (TV film)
Vetřelci v Coloradu (TV film)
2001 Člověk (studentský film)
ELFilm (studentský film)
Javorový guláš (TV film)
2000 Stopař (studentský film)
1998 Cirkus-Chaos-Minaret (studentský film)
Otevřená krajina svobodného muže (studentský film)
Ranní ptáče aneb Pavouci nikdy nespí (studentský film)
1997 Pohřbívání nemluvňat (studentský film)

Dokumentární

2005 Wichterle
4 věci
2001 Peklo na zemi
1999 Cestománie (TV seriál)
Motocyklení (studentský film)
1998 S větrem o život (TV film)
1997 Deset století architektury (TV seriál)
Hvězdy tančit smějí
Zblízka (TV seriál)

TV pořady

2015 DobroDRUH (TV pořad)

Režijní filmografie

2001 Člověk (studentský film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace