foto

André Ramiro

  • nar. 14.1.1981 (36 let)
    Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazílie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 O Último Virgem
2014 Odpad
2013 Éden
2011 Novela das 8, A
Patas Arriba
2010 Elitní jednotka 2: Vnitřní nepřítel
2008 Konečná linky 174
2007 Elitní jednotka

TV seriály

2011 Vidas em Jogo (TV seriál)
2009 A Lei e o Crime (TV seriál)
2007 Casos e Acasos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace