foto

Danica Matušová

  • nar. 24.11.1984 (32 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 1890 (TV seriál)
Víno a voda (E03)
Krv a mlieko (E02)
Démon z Tiesňavy (E01)
2015 Tajné životy (TV seriál)
2014 Ochránci (TV seriál)
2013 Kandidát
Zlodeji detí (TV seriál)
2012 Horúca krv (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Žena nikoho (E06)
2009 Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
Otec (studentský film)
V mene zákona (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace