foto

Uschi Glas

  • nar. 2.3.1944 (72 let)
    Landau an der Isar, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

2015 Fakjů pane učiteli 2
Rosamunde Pilcher: Nečekaná láska (TV film)
Vor. Seit. Schluss!
2013 Fakjů pane učiteli
Familie inklusive (TV film)
Rosamunde Pilcher: Zahrada rajských pokušení (TV film)
2012 Katie Fforde: Léčitelka koní (TV film)
2011 Der Winzerkrieg (TV film)
Für immer daheim (TV film)
2010 Wieder daheim II (TV film)
2008 Hotel snů: Karibik (TV film)
Meine liebe Familie (TV film)
Wieder daheim (TV film)
Zur Sache, Lena! (TV seriál)
2006 Láska na konci léta (TV film)
2005 Králiček Felix
2004 Zwei am großen See (TV seriál)
2003 Alles Glück dieser Erde (TV film)
Drei unter einer Decke (TV film)
2002 Licht ins Dunkel Gala 2002 (TV film)
2001 Die Erpressung - Ein teuflischer Pakt (TV film)
1999 Heimlicher Tanz (TV film)
1998 Fröhliche Chaoten (TV film)
Sylvia - Eine Klasse für sich (TV seriál)
Tierärztin Christine III: Abenteuer in Südafrika (TV film)
1997 Blutige Rache (TV film)
Mein Papa ist kein Mörder (TV film)
Plod násilí (TV film)
60 Minuten Todesangst (TV film)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
1995 Tierärztin Christine II: Die Versuchung (TV film)
1994 Anna Maria - Eine Frau geht ihren Weg (TV seriál)
1993 Tierärztin Christine (TV film)
1992 Widerspenstige Viktoria (TV film)
1991 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
1989 Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
1986 Das Traumschiff - Thailand (TV film)
1984 Mama Mia - Nur keine Panik
Wiesingers, Die (TV seriál)
1983 Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
1982 Flöhe hüten ist leichter (TV film)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1980 Pygmalion (TV film)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Kette, Die (TV seriál)
Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Waldrausch
1975 Ich denk', mich tritt ein Pferd
1972 Lustigen Vier von der Tankstelle, Die
Mensch, ärgere dich nicht
Sedm krvavých orchidejí
Smělé inkognito
Trubel um Trixie
Zabiják
1971 Black Beauty
Die Tote aus der Themse
Hilfe, die Verwandten kommen
Hochwürden drückt ein Auge zu
Verliebte Ferien in Tirol
Wenn mein Schätzchen auf die Pauke haut
Wer zuletzt lacht, lacht am besten
Wir hau'n den Hauswirt in die Pfanne
1970 Die Feuerzangenbowle
Hurra, unsere Eltern sind nicht da
Nachbarn sind zum Ärgern da
Weibchen, Die
Wir hau'n die Pauker in die Pfanne
1969 Der Kerl liebt mich - und das soll ich glauben?
Hilfe, ich liebe Zwillinge
Klassenkeile
Pepe, der Paukerschreck - Die Lümmel von der ersten Bank, III. Teil
1968 Der Gorilla von Soho
Der Turm der verbotenen Liebe
Die Lümmel von der ersten Bank - 1. Trimester: Zur Hölle mit den Paukern
Immer Ärger mit den Paukern
K věci, miláčku
1967 Das große Glück
Mönch mit der Peitsche, Der
1966 Vinnetou a míšenka Apanači
1965 Tajemný mnich

Dokumentární

2011 German Grusel - Die Edgar Wallace-Serie (TV film) - a.z.
2003 Weiß-blaue Leichtigkeit des Seins, Die (TV film)
1972 Stars in der Manege (TV film)
1961 Hinter der Leinwand (TV seriál)

TV pořady

2011 Klein gegen Groß - Das unglaubliche Duell (TV pořad)
2005 Die Traumschiff-Gala (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1991 Boulevard Bio (TV pořad)
DAS! (TV pořad)
1990 Schmidteinander (TV pořad)
1980 Heut' abend (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)
1974 III nach neun (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace