foto

Dieter Hallervorden

  • nar. 5.9.1935 (81 let)
    Dessau, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek
2015 Chuzpe - Klops braucht der Mensch! (TV film)
Tiefe Wunden (TV film)
2014 Honig im Kopf
2013 Die Dienstagsfrauen - Sieben Tage ohne (TV film)
Die Spätzünder 2 – Der Himmel soll warten (TV film)
Sein letztes Rennen
2012 Das Kind
Dívka a smrt
2011 Jak princezny po nocích tancovaly (TV film)
Rodinné štěstí (TV film)
2009 Armee der Stille - La Isla Bonita
2008 Jeden a půl rytíře
2002 Král Matěj (TV seriál)
2000 Zebralla (TV seriál)
1994 Spott-Light (TV seriál)
1992 Alles Lüge
1990 Bei mir liegen Sie richtig
1989 Die Didi-Show (TV seriál)
1988 Die Superlachparade (TV film)
Experte, Der
1987 Laus im Pelz (TV film)
1986 Didi na plný plyn
1985 Didi a pomsta vyděděnců
Nervensäge, Die (TV seriál)
1984 Podoba čistě náhodná
1983 Schnüffler, Der
Zelleriesalat (TV seriál)
1982 Lieder vom Faß - Lieder zum Spaß (TV film)
Welle Wahnsinn (TV seriál)
1981 Ach, milý Harry !
Alles im Eimer
Stachel im Fleisch
1980 Mein Gott, Willi! (TV film)
1977 Drei Klumberger, Die (TV seriál)
1975 Nonstop Nonsens (TV seriál)
1974 Springteufel, Der (TV film)
1973 Kara Ben Nemsi Effendi (TV seriál)
Mein Onkel Benjamin (TV film)
Wombles, The (TV seriál)
1972 Abramakabra (TV seriál)
Co?
Schöne Grüße von Adelheid (TV film)
Tatort - Rattennest (TV film)
1971 Mr. Tingling stellt ein (TV film)
1970 Die Kriminalerzählung (TV seriál)
Kinder, morgen wird's was geben... (TV film)
Millionenspiel, Das (TV film)
1969 Hochzeitsreise, Die
Mehrmals täglich
1968 Darf ich Sie zur Mutter machen?
1964 Show hin - Schau her (TV film)

Dokumentární

1999 Der große Helga Feddersen Abend: Die Wanne ist voll (TV film)

TV pořady

1992 Riverboat (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1980 Heut' abend (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Režijní filmografie

2000 Zebralla (TV seriál)
1994 Spott-Light (TV seriál)
1989 Die Didi-Show (TV seriál)
1985 Didi a pomsta vyděděnců

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace