foto

Colm Wilkinson

  • nar. 5.6.1944 (72 let)
    Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2012 Bídníci
2011 Fantom opery (divadelní záznam)
2010 Les Misérables - koncert z Londýna (divadelní záznam)
2007 Tudorovci (TV seriál)
1985 Lyrics by Tim Rice
1978 3-2-1 (TV seriál)

Dokumentární

1998 Hey, Mr Producer! The Musical World of Cameron Mackintosh (koncert)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace