foto

Fernand Guiot

  • nar. 7.8.1932 (83 let)
    Namur, Belgie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2006 Opojení mocí
2001 Kolo Ghislaina Lamberta
2000 Marie-Line
1996 Comète, La (TV film)
1995 Associations de bienfaiteurs (TV seriál)
Bébé coup de foudre (TV film)
François Kléber (TV seriál)
1993 Albert Savarus (TV film)
Deux justiciers dans la ville (TV seriál)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)
Úžasná rodina (TV seriál)
1991 Duplex (TV film)
Impromptu
Nestor Burma (TV seriál)
Salut les coquins (TV film)
1990 Muž uvnitř
1989 Liberté, Libertés (TV film)
1988 Un château au soleil (TV seriál)
1987 Club de rencontres
1986 Affaire Marie Besnard, L' (TV film)
Aventuriers du Nouveau-Monde, Les (TV seriál)
Vraždy v ulici Morgue (TV film)
1985 Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
Stradivarius (TV film)
1984 Amours des années 50, Les (TV seriál)
Až do září
Dovolená snů
Pomněnková Marie (TV seriál)
1983 Père Noël et fils (TV film)
Route inconnue, La (TV seriál)
Vzal jsem si stín
1982 Nuit du général Boulanger, La (TV film)
Qu'est-ce qui fait craquer les filles...
Tête à claques
Village sur la colline, Le (TV seriál)
1981 Anthelme Collet ou Le brigand gentillhomme (TV seriál)
Blanc, bleu, rouge (TV seriál)
Histoires extraordinaires: La chute de la maison Usher (TV film)
Madame Sans-Gêne (TV film)
Serment d'Heidelberg, Le (TV film)
Staline est mort (TV film)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
Arsène Lupin joue et perd (TV seriál)
Fantômas (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
La vie des autres (TV seriál)
Les maîtres sonneurs (TV film)
Mystères de Paris, Les (TV seriál)
N'y a plus de héros au numéro que vous demandez, Il (TV film)
Plume, La (TV film)
5 % de risques
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
Dernier train, Le (TV film)
Givrés, Les
Ils sont grands, ces petits
Paní Sourdisová (TV film)
Roi qui vient du sud, Le (TV seriál)
1978 Double détente (TV film)
Důchodce (TV film)
Il y a encore des noisetiers (TV film)
Mazarin (TV seriál)
Une femme, une époque (TV seriál)
1977 Armaguedon
Bergeval père et fils (TV seriál)
Héritiers, Les (TV seriál)
Madame Claude
Point de mire, Le
Samedis de l'histoire: Henri IV, Les (TV film)
Un crime de notre temps (TV film)
Un oursin dans la poche
Vous n'aurez pas l'Alsace et la Lorraine
1976 Guêpier, Le
Komisař Moulin (TV seriál)
Křidýlko nebo stehýnko
Nuit d'or
1975 Aloïse
Charmes de l'été, Les (TV seriál)
Sleeping Car - Supplemento Rapido Con Cadavere
1974 Brigades du Tigre, Les (TV seriál)
Des lauriers pour Lila (TV seriál)
Eugène Sue (TV film)
Fol amour de Monsieur Mirabeau, Le (TV seriál)
Les faucheurs de marguerites (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
Stavisky
1973 Molière pour rire et pour pleurer (TV seriál)
Následník
Pierre et Jean (TV film)
1972 Figaro-ci, Figaro-là (TV film)
Pont dormant (TV seriál)
1971 La Polonaise (TV film)
Schulmeister, espion de l'empereur (TV seriál)
1970 Atlantský val
Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1969 Fortune (TV seriál)
Velký šéf
1968 Cvokové
Provinces (TV seriál)
Secrets de la mer rouge, Les (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
Zloděj z Paříže
1966 Compagnons de Jehu, Les (TV seriál)
Rouletabille (TV seriál)
Seconde vérité, La
1965 Jojo
1964 Gros bras, Les
1963 Assassin connaît la musique..., L'
1962 Un clair de lune a Maubeuge
1961 Moutons de Panurge, Les
Výhodná koupě
1960 Rouge (TV film)
1959 Petit prof, Le
1954 Fil à la patte, Le

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace