foto

Ron Bottitta

  • nar. 25.12.1960 (56 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

The Unbreakable Sword
2015 Druhá míza
Supergirl (TV seriál)
Stronger Together (S01E02)
2014 One Weekend
Toy Story: Prehistorický (TV film)
2013 The Den
2012 Dirty Work (TV seriál)
2011 Tintinova dobrodružství
Transformers 3
2010 Dál než se zdálo
Gigantic (TV seriál)
The Deep End (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Vánoční koleda
2008 Tony 5
2007 Heartland (TV seriál)
Chekhov and Maria
Rat Thing, The
Steam
2006 Elita armády
Jericho (TV seriál)
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Ztraceni (TV seriál)
Dave (S02E18)
2005 E-Ring (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Mr. & Mrs. Smith
Něco jako láska
Policejní odznak (TV seriál)
Judas Priest (S04E12)
Ztraceni (TV seriál)
Čísla (S01E18)
2004 Strange Fruit
V dobré společnosti
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1979 Players

Dokumentární

1991 Desperately Seeking Roger (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace