foto

Jacob Witkin

  • nar. 1938
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ave, Caesar!
Broken Vows
Evil Bong: High 5
2011 Evil Bong 3-D: The Wrath of Bong
2009 All Aboard for the Magical Music Voyage
Evil Bong II: King Bong
2008 For Heaven's Sake
Gingerdead Man 2: Passion of the Crust
2007 Všechny Boží děti umí tančit
2006 Evil Bong
2004 Dr. Moreau's House of Pain
2003 Puppet Master: The Legacy
2001 Volby srdce (TV film)
1996 Horké prachy
Ladykiller
1995 Sawbones (TV film)
Showgirls
1993 Matiné
1982 Záhada Sedmi ciferníků (TV film)

TV seriály

2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Exposé (S03E14)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1990 Swamp Thing (TV seriál)
Zrozen ze síly blesku (TV seriál)
1988 Superboy (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Chinese Detective, The (TV seriál)
Into the Labyrinth (TV seriál)
Sorry! (TV seriál)
1980 Cowboys (TV seriál)
1979 Profesionálové (TV seriál)
Mrtvý svědek (S03E03)
1970 Play for Today (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace