foto

David Warshofsky

  • nar. 23.2.1961 (56 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Beatriz at Dinner
Wilson
2016 Podfukáři 2
The Hollow
Valeria
2015 Stockholm, Pennsylvania
Superior
2014 Smrt v labyrintu
96 hodin: Zúčtování
2013 Kapitán Phillips
Podfukáři
2012 Lincoln
Mistr
Small Apartments
2011 Budoucnost
Ptáčata
2010 Fair Game
Nezastavitelný
2009 Veřejní nepřátelé
2008 American Violet
96 hodin
2007 Až na krev
2006 Stávka (TV film)
Zběsilý útěk
2004 Nejlepší zloděj světa
2002 Bombakšeft
Životní rychlost
2001 Neříkej ani slovo
Slez ze stromu
2000 Endsville
1999 Sběratel kostí
The Minus Man
1998 Jasná lež (TV film)
1997 G. I. Jane
Tváří v tvář
1993 Skinner
1992 F-16 zabíjí (TV film)
1989 Narozen 4. července
Poslední útěk do Brooklynu
Rodinný podnik
Suffering Bastards

TV seriály

2017 Skandál (TV seriál)
A Stomach for Blood (S06E08)
A Traitor Among Us (S06E07)
2016 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
We All Fall Down (S02E02)
2013 Mob City (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Poenitentia (S06E03)
One One Six (S06E02)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Hezké holky (S04E09)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2005 Medium (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
2003 Tarzan (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Přátelé (TV seriál)
Jak Ross chodil se studentkou (S06E18)
1999 Mondo Picasso (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Cracker (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace