foto

Luke Roberts

  • nar. 1977
    Suffolk, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Hra o trůny (TV seriál)
Oathbreaker (S06E03)
2015 Wolf Hall (TV seriál)
2014 Taxi Brooklyn (TV seriál)
300: Vzestup říše
2013 Dracula: The Dark Prince
2011 Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2007 Holby Blue (TV seriál)
2005 Ambition
2003 Mile High (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace