foto

Michael Chernus

  • nar. 8.8.1977 (39 let)
    Rocky River, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Dinner
The Most Hated Woman in America
2016 Známá neznámá
2015 Aloha
Mistress America
People, Places, Things
Zvláštní příběh rodiny F
2014 Alex of Venice
Poslední K.O.
Začít nanovo
2013 He's Way More Famous Than You
Kapitán Phillips
Mutual Friends
2012 Bourneův odkaz
Jack and Diane
Muži v černém 3
2011 Higher Ground
2010 Kouč
Láska a jiné závislosti
NoNAMES
Split
2009 Feed the Fish
Sexy 40
The Messenger
2007 Lovely by Surprise
2005 Návrat

TV seriály

2016 Easy (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Friends in Low Places (S04E08)
2015 Manhattan (TV seriál)
The Threshold (S02E03)
Fatherland (S02E02)
Damnatio Memoriae (S02E01)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Trust No Bitch (S03E13)
Don't Make Me Come Back There (S03E12)
Where My Dreidel At (S03E09)
další epizody (5)
Patriot (TV seriál)
2014 Jak prosté (TV seriál)
Bella (S03E04)
Manhattan (TV seriál)
Perestroika (S01E13)
The Gun Model (S01E12)
Tangier (S01E11)
další epizody (13)
Orange Is the New Black (TV seriál)
40 OZ of Furlough (S02E09)
Low Self Esteem City (S02E05)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Fool Me Once (S01E12)
Bora Bora Bora (S01E10)
Fucksgiving (S01E09)
další epizody (5)
2012 Úplně normální (TV seriál)
2010 Ve znamení raka (TV seriál)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Znuděný k smrti (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace